Faculty Club - Aspergediner 2024

tot

Het aspergeseizoen staat weer voor de deur! Op donderdag 16 mei organiseren wij daarom onze welbekende Aspergeavond. Tijdens een feestelijk aspergediner in Franse sferen introduceert dr. Rieke van der Graaf (UMC Utrecht) ons in de problematiek en oplossingen van de wereldgezondheidszorg: wat is ethisch en rechtvaardig? En is het witte goud dat wij eten ethisch en rechtvaardig in een wereldwijd perspectief op gezondheid? 

Tijdens een feestelijk aspergediner ontdekken we (opnieuw) de veelzijdigheid van de ‘koningin van de groente’. Met opzwepende muziek en prachtige Franse chansons  van de vrolijke muzikanten van Pierre et les Optimistes worden we meegenomen in culinaire sferen! Op deze avond voor de echte liefhebbers van het 'witte goud' serveren wij een viergangendiner met de asperge in de hoofdrol inclusief bijpassend drankenarrangement en koffie/thee na. 

Programma:
18.00 uur: Inloop met een welkomstdrankje 
18.30 uur: Welkom en een introductie door dr. Rieke van der Graaf (UMC Utrecht) 
18.45 uur: Aanvang Aspergediner 
21.30 uur: Koffie/thee
22.00 uur: Einde diner

De kosten voor de aspergeavond bedragen €67,50 per persoon, 4-gangen aspergemenu, amuse, wijnen (of een alcoholvrij alternatief)), aperitief en koffie/thee inbegrepen.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Aanmelden

Meld je aan voor het Aspergediner 2024 via het aanmeldformulier.