Europese Unie - © iStockphoto.com/dem10
18 maart 2019
De consortia die nog in de running zijn, hebben nu elk een miljoen euro toegekend gekregen om gedetailleerde plannen uit te werken.
Prof. Jan Hogendijk, Universiteit Utrecht
17 oktober 2018
Prof. Jan Hogendijk (Wiskunde) is per september benoemd tot lid van het Landelijk Orgaan voor Wetenschappelijke Integriteit (LOWI)
NWO Veni
16 juli 2018
De NWO heeft aan 22 pas gepromoveerde Utrechtse onderzoekers een Veni-financiering van maximaal 250.000 euro verleend
Logo NWO van Veni, Vidi, Vici
16 juli 2018
Vijf veelbelovende onderzoekers van de faculteit Bètawetenschappen hebben van NWO een Veni-subsidie toegekend gekregen.
Nanda Querelle
8 mei 2018
Op 5 mei is Nanda Querelle overleden. Nanda was wiskundelerares in Utrecht en daarnaast lange tijd verbonden aan de voorlopers van het Freudenthal Instituut.
Professor Isabel Arends
3 april 2018
Prof. dr. Isabel Arends is momenteel hoogleraar Biokatalyse en Organische Chemie en voorzitter van de afdeling Biotechnologie aan de TU Delft.