Culturele evenementen

• Open Repetitie: Meespelen in Shakespeare's Henry V

tot
      Denk jij erover om mee te doen met ‘Henry V’? Kom dan naar de open repetitie op 9 februari!
    • Gratis Hatha Yoga Flow les voor UU-studenten

tot
      Zin in een moment van ontspanning in je drukke studentenleven? Elke vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur (van januari tot juni) kun je meedoen aan een ontspannende Hatha Yoga Flow les in Parnassos Cultuurcentrum.
    • Faculty Club Valentijnsdiner

tot
      Na het succes van voorgaande jaren organiseren we weer een Valentijnsdiner. Romantisch 'shared' dineren bij kaarslicht, genieten van een mooie lezing en luisteren naar prachtige live muziek!
    • Gratis Hatha Yoga Flow les voor UU-studenten

• AFGELAST | Groninger Studenten Cabaret Festival | Finalistentour

tot
      AFGELAST | De drie finalisten van het GSCF showen hun acts. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen!