tot

KI-Colloquium: Marek Sergot (Imperial College London)

Computational logic © iStockphoto.com/imaginima
© iStockphoto.com/imaginima

Het KI-Colloquium van de Universiteit Utrecht wordt dit jaar georganiseerd door het focusgebied Human-centered Artificial Intelligence. Voor dit KI-Colloquium heeft SIG-coördinator Rosalie Iemhof Marek Sergot, hoogleraar Computationele Logica aan het Imperial College London, uitgenodigd.

Over Marek Sergot

Marek Sergot is hoogleraar Computationele Logica en hoofd van de afdeling Logica en Kunstmatige Intelligentie in het Departement Informatica. Zijn onderzoek gaat over logica voor kennisrepresentatie, met bijzondere interesses in de logica van actie en agency, temporele redenering, en normatieve redenering.

Human-centered Artificial Intelligence

Het KI-Colloquium wordt georganiseerd binnen het focusgebied Human-centered Artificial Intelligence (HAI) van de Universiteit Utrecht. HAI bundelt de verschillende KI-activiteiten van de Universiteit Utrecht. KI in Utrecht heeft een uniek interdisciplinair profiel dat doordringt tot verschillende afdelingen, waaronder informatica, filosofie, linguïstiek en psychologie.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Online in het Human-centered Artificial Intelligence Team
Aanmelden

Alle geïnteresseerden zijn welkom, registratie is niet nodig. Het colloquium vindt plaats in het Human-centered Artificial Intelligence Team in MS Teams. Als u problemen heeft om het team te vinden of te bereiken, neem dan contact op via hai@uu.nl om aan het team te worden toegevoegd.