Masterprogramma's Informatica

Heb je je bachelordiploma gehaald bij een hbo-instelling of een universiteit, en wil je je verder specialiseren? Het departement Informatica biedt een breed pakket met vier internationale tweejarige masterprogramma’s aan. Daarnaast is er een speciaal masterprogramma voor wie het onderwijs in wil.

Artificial Intelligence

Het masterprogramma Artificial Intelligence biedt een unieke geïntegreerde en moderne benadering vanuit informatica, logica, cognitie, psychologie, filosofie en taalwetenschap.

Business Informatics

Het masterprogramma Business Informatics combineert theorieën, methoden en technieken uit bedrijven en organisaties met het vakgebied informatiekunde en informatica.

Computing Science

Het masterprogramma Computing Science geeft studenten een sterke basis in de concepten, analysetechnieken en ontwerpmethoden die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van moderne informatie- en softwaresystemen.

Game and Media Technology

Het masterprogramma Game and Media Technology concentreert zich op de technologische aspecten van gaming en multimedia in de informatica.

Science Education and Communication

Tijdens dit masterprogramma verbreed je jouw wetenschappelijke en wiskundige kennis. Je leert om kennis te delen en over te brengen aan anderen, en om de wetenschap zichtbaar en toegankelijk te maken voor een breed publiek.

terug naar het overzicht opleidingen