Online Coaching Center

Wil je met iemand praten om een nieuw perspectief te krijgen, samen te sparren, zorgen te delen, of om een lastige situatie te bespreken? De OCC-coaches staan klaar om met je te praten over je vragen en het doel dat je wilt bereiken.

Over het programma

Het OCC maakt coaching gratis toegankelijk voor studenten die zichzelf willen ontdekken en ontwikkelen. Het OCC is gericht op studenten en werkt met peer-to-peer coaching. De coaching is gratis en dus voor iedereen beschikbaar. De OCC maakt deel uit van het departement Onderwijswetenschappen van de Universiteit Utrecht.

OCC voor Incluusion studenten

Iedereen ontwikkelt zich voortdurend. Soms gaat dit makkelijk; soms gaat het moeilijk. Je kan het idee hebben dat je iets beter kan doen, maar je weet niet hoe. Soms kom je niet verder en wil je ontdekken hoe je weer door kunt gaan met veerkracht en creativiteit. We zijn ons ervan bewust dat een vluchtelingenstatus je eigen identiteit kan verbergen. Je kan je verloren voelen, met beperkte keuzes. De toekomst ziet er voor je gevoel misschien somber uit. Door je aan te melden bij Incluusion heb je een eerste stap gezet om je onderwijs voort te zetten. Het OCC kan je vervolgens begeleiden tijdens je reis van zelfontwikkeling.

Wil je een persoonlijke coach?

Ga naar de OCC-website en vraag een sessie aan. Als je graag een coach met een specifieke achtergrond wilt, kun je dat in het aanvraagformulier vermelden (bijv. man, vrouw, vluchteling of specifieke academische achtergrond, etc.).

Learning together is our currency