8 november 2017

The Future of Work: de werknemer van de toekomst

Op 18 januari 2018 organiseert de afdeling Executive Onderwijs van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie in samenwerking met TivoliVredenburg een inspirerende avond in het kader van de lezingenreeks The Future of Work. Na een geslaagde aftrap met hoogleraar Joop Schippers op 2 november jl.  zal tijdens deze tweede lezing hoogleraar Paul Boselie zich buigen over de werknemer van de toekomst.

Eerste lezing The Future of Work met Joop Schippers (foto: Koen Peters)
Eerste lezing The Future of Work met Joop Schippers (foto: Koen Peters)

De werknemer van de toekomst

Paul Boselie zoomt in zijn lezing in op de situatie op de werkvloer. Hoe gaat de relatie met onze leidinggevenden en collega's eruit zien? Kunnen we straks overal werken? En vooral: welke skills en vaardigheden heb ik nodig zodat mijn kansen op werk straks optimaal zijn? Na afloop van zijn lezing gaat Boselie onder leiding van Elisabeth van den Hoogen met experts uit de journalistiek, politiek en het bedrijfsleven in gesprek over de toekomst van ons werk.  

In de derde en laatste bijeenkomst op 15 maart 2018 legt hoogleraar Belle Derks uit hoe de man-vrouw verhoudingen op het werk zich zullen ontwikkelen.

Meer weten?

Kaarten voor de programma’s zijn verkrijgbaar via TivoliVredenburg. Wil je meer weten? Kijk dan bij Future of Work of neem contact op met Paul Adriaanse, programmadirecteur Executive onderwijs.