Programma Open Dag

We verwelkomen je graag op onze volgende Open Dag! De volgende Open Dag (online) is op 16 oktober 2024. De volgende Open Dag (op de campus) is op 16 november 2024. Zie hieronder het (concept)programma, dat onder voorbehoud is. Meer informatie over de Open Dag wordt dichter bij het evenement gepubliceerd.

Woensdag 16 oktober 2024 (online)

Algemene presentatie

In deze presentatie laten een medewerker van University College Utrecht en een student je kennismaken met alles wat je moet weten; van wat je kunt studeren als onderdeel van ons liberal arts and sciences programma en de academische ondersteuning die beschikbaar is, tot wonen op de campus, toelatingseisen en collegegeld. We hebben ook alumni uitgenodigd om te vertellen over hun leven na hun afstuderen.

Q&A studentenleven

Twee studenten vertellen je alles over hun leven op University College Utrecht. Ze vertellen over hun studie, huisvesting en sociale leven. Ook is er veel ruimte voor vragen.

Zaterdag 16 november 2024 (op de campus)

Algemene presentatie (10:00-10:45 & 13:00-13:45)

In deze presentatie laten een medewerker van University College Utrecht en een student je kennismaken met alles wat je moet weten; van wat je kunt studeren als onderdeel van ons liberal arts and sciences programma en de academische ondersteuning diebeschikbaar is, tot wonen op de campus, toelatingseisen en collegegeld. We hebben ook alumni uitgenodigd om te vertellen over hun leven na hun afstuderen.

Curriculum sessie (11:00-11:45 & 12:00-12:45)

Een docent en een student vertellen over het multidisciplinaire curriculum. Deze kleinschalige sessie vindt plaats in een klaslokaal en beantwoordt al je vragen over de cursussen en het studieprogramma.

Rondleiding over de campus (11:00-11:45 & 12:00-12:45 & 14:00-14:45 & 15:00-15:45)

Twee van onze studenten nemen je mee over de campus, de academische gebouwen en de studentenwoningen. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over studeren aan University College Utrecht, het studentenleven en de sociale activiteiten die op onze campus worden georganiseerd.

Informatiemarkt (10:00 -16:00)

Ontmoet onze medewerkers en studenten! We hebben een van onze academische gebouwen omgetoverd tot een informatiemarkt. Je kunt vrij rondlopen op de begane grond van Locke Hall waar je met medewerkers en studenten kunt praten over onderwerpen als toelating & financiën, curriculum, studie in het buitenland & stages, studentenleven, community & welzijn, alumni en na UCU.

Map of UCU campus showing the locations for open days