Discovery Day

Met veel plezier kondigen we de volgende editie van onze Discovery Day aan. Het idee achter de Discovery Day is om aankomende studenten en hun ouders te verwelkomen op de campus en hen een voorproefje te geven van hoe het is om te wonen en te studeren aan University College Utrecht, in een beknopte vorm. Als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de reguliere open dagen omdat de datum niet schikt of omdat de Open Dag vol zit, is dit een goede gelegenheid om University College Utrecht te bezoeken voor een presentatie en rondleiding over de campus. De Discovery Day wordt uitgevoerd met een kleinere groep bezoekers, met voldoende tijd om vragen te stellen over het College. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over University College Utrecht, verwelkomen we je graag op 13 september op de campus!

Schrijf je in voor Discovery Day

Vrijdag 13 september 2024 (op de campus)

Algemene presentatie (16:00-16:45)

We zien elkaar om 16:00 uur in het Auditorium.

In deze presentatie vertellen een van onze medewerkers en een student van het University College Utrecht over studeren en wonen aan het University College Utrecht. Ze laten je kennismaken met alles wat je moet weten; van wat je kunt studeren als onderdeel van ons liberal arts and sciences programma en de academische ondersteuning die beschikbaar is, tot wonen op de campus, toelatingseisen en collegegeld.

 

Rondleiding over de campus (16:45-17:45)

Twee van onze studenten nemen je mee over de campus, de academische gebouwen en de studentenwoningen. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over studeren aan University College Utrecht, het studentenleven en de sociale activiteiten die op onze campus worden georganiseerd.

Map of the International Campus where UCU is located