Campusrondleidingen

Naast onze tweejaarlijkse Open Dagen organiseren we regelmatig Campus Tours. Ga mee met een tour om een gevoel te krijgen van hoe het is om te studeren en wonen op onze prachtige campus!

Een van onze studentenambassadeurs neemt je mee over de campus en langs de academische gebouwen. Ook neem je een kijkje in een studentenwoning. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over studeren aan University College Utrecht, het studentenleven en de sociale activiteiten die op onze campus worden georganiseerd. Wist je dat we meer dan 40 verschillende studentencommissies en verenigingen hebben?

De rondleidingen vinden plaats om 16:00 uur op dinsdagen tijdens het semester en op donderdagen tijdens de zomer. Schrijf je in door ten minste een week van tevoren het inschrijfformulier in te vullen.

MELD JE AAN VOOR EEN CAMPUSRONDLEIDING
UCU students in front of College Hall

Als je uit het buitenland komt en niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een van de reguliere campusrondleidingen, neem dan contact met ons op via e-mail: ucu.pr@uu.nl Geef in je e- mail ten minste twee mogelijke bezoekdagen en het aantal bezoekers op.

Als je een groep bent (bijvoorbeeld een schoolklas) en je wilt een groepsrondleiding, neem dan contact met ons op via e-mail: ucu.pr@uu.nl. Vermeld in je e-mail ten minste twee mogelijke bezoekdagen en het aantal bezoekers.

Als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan een rondleiding over de campus en toch in de buurt bent, kun je jezelf rondleiden aan de hand van een plattegrond met informatie. Je kunt ook een gedrukte versie ophalen bij de receptie. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur (10.00 - 16.00 uur tussen 1 juli en 30 augustus). De receptie wordt gerund door studenten die ook beschikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden.