Open Dagen

Wil je de sfeer van University College Utrecht proeven en ontdekken of de bachelor Liberal Arts & Sciences bij jou past? Bezoek onze Online Bachelor Open Dagen!

Volgende Bachelor Open Dagen (online)

De volgende Bachelor Open Dagen vinden online plaats op vrijdag 19 november en zaterdag 20 november.

Meld je aan

Klik op onderstaande knop om je aan te melden:

Studiekiezen in tijden van corona

Onze campustours kunnen voorlopig helaas niet door gaan. Om jou toch te helpen bij het maken van een keuze hebben we een lijst met middelen samengesteld waarmee je over University College Utrecht kan leren vanaf je bank.

Engelstalige Liberal Arts & Sciences-bacheloropleiding

University College Utrecht is opgericht in 1998, als het eerste university college in Nederland. De studie bestaat uit een driejarige bacheloropleiding in geesteswetenschappen (Humanities), sociale- en rechtswetenschappen (Social Sciences) en bèta- en medische studies (Science). Met hulp van een persoonlijke tutor stellen studenten zelf hun eigen curriculum samen met vakken uit de verschillende disciplines. Aan het einde van hun studie behalen zij een Bachelor of Science (BSc)- of Bachelor of Arts (BA)-diploma van de Universiteit Utrecht.

portraits of 4 UCU student ambassadors

Student Ambassadeurs

Elk jaar selecteren we een groep enthousiaste studenten die het leuk lijken University College Utrecht te vertegenwoordigen. Deze ambassadeurs helpen mee met activiteiten als campusrondleidingen, online presentaties en de organisatie van de Open Dagen. Ze zijn ook beschikbaar voor een praatje met aanstaande nieuwe studenten en hun families.

Samenvatting

Vorm:
Voltijd
Voertaal:
Engels
Tijdsduur:
3 jaar
Studiepunten:
180
Begin:
  • Februari
  • September
Collegegeld:
2022-2023: € 4,584 (EU/EEA), € 12,336 (EU/EEA with a Dutch Ba/Ma degree), € 14,000 (non EU/EEA)
Aangeboden door:
University College Utrecht
Titulatuur: Dit bachelorprogramma is officieel geregistreerd onder de opleidingsnaam
BA (Bachelor of Arts) / BSc (Bachelor of Science)
Croho-code:
50393