Online Open Dag 20-21 november

Wil je jouw eigen curriculum samenstellen met minimaal twee vakken uit de geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en / of sociale wetenschappen? Wonen op een campus waar je ook studeert, samen met mensen van over de hele wereld? Kijk dan eens bij University College Utrecht! Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de wereld. Schrijf je nu in!

Studiekiezen in tijden van corona

Onze campustours kunnen voorlopig helaas niet door gaan. Om jou toch te helpen bij het maken van een keuze hebben we een lijst met middelen samengesteld waarmee je over University College Utrecht kan leren vanaf je bank.

Engelstalige Liberal Arts & Sciences-bacheloropleiding

University College Utrecht is opgericht in 1998, als het eerste university college in Nederland. De studie bestaat uit een driejarige bacheloropleiding in geesteswetenschappen (Humanities), sociale- en rechtswetenschappen (Social Sciences) en bèta- en medische studies (Science). Studenten stellen hun eigen curriculum samen met vakken uit de verschillende disciplines. Aan het einde van hun studie behalen zij een Bachelor of Science (BSc)- of Bachelor of Arts (BA)-diploma van de Universiteit Utrecht.

Samenvatting

Vorm:
Voltijd
Voertaal:
Engels
Tijdsduur:
3 jaar
Studiepunten:
180
Begin:
  • Februari
  • September
Collegegeld:
2021-2022: € 4,500 (EU/EEA), € 12,159 (EU/EEA with a Dutch Ba/Ma degree), € 13,500 (non EU/EEA)
Aangeboden door:
University College Utrecht
Titulatuur: Dit bachelorprogramma is officieel geregistreerd onder de opleidingsnaam
BA (Bachelor of Arts) / BSc (Bachelor of Science)
Croho-code:
50393