Wil je je eigen multidisciplinaire vakkenpakket samenstellen, waarbij je lessen in geesteswetenschappen, bètawetenschappen en/of sociale wetenschappen combineert? Lijkt het je leuk om op een kleine campus te wonen waar je ook studeert met mensen van over de hele wereld? Dan is University College Utrecht misschien wel wat voor jou!

University College Utrecht is een honours college van de Universiteit Utrecht waar je Liberal Arts and Sciences in het Engels kunt studeren. University College Utrecht is opgericht in 1998 als de eerste University College van Nederland. Momenteel studeren er zo'n 750 studenten met meer dan 70 verschillende nationaliteiten. Op University College Utrecht heb je de volledige vrijheid om je individuele curriculum samen te stellen uit meer dan 200 verschillende cursussen in de geesteswetenschappen, bètawetenschap en sociale wetenschappen. Hierbij word je ondersteund door een individuele tutor. Je woont en studeert op de campus, een hechte gemeenschap waar veel sociale activiteiten plaatsvinden.

Voor meer informatie bezoek onze Engelstalige website.

Engelstalige website

Webinar: Studeren en wonen op een campus

Benieuwd naar hoe het is om te studeren en te wonen op een internationale campus? Schrijf je nu in voor een van onze webinars in het Nederlands. Tijdens deze webinar vertellen twee Nederlandse studenten hoe het is om te studeren aan University College Utrecht en op de campus te wonen. Je kan ze ook alles vragen! Ouders, verzorgers, docenten en decanen zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen. Aankomende data:

  • 24 November 2022, 19:30

Na inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie en de Microsoft Teams link.

Schrijf je nu in

In het kort

Diploma: 
BA (Bachelor of Arts) / BSc (Bachelor of Science)
Voertaal: 
Engels
Studievorm: 
Voltijd
Studieduur: 
3 jaar
Start: 
September
Collegegeld: 
2023-2024: € 4,802 (EU/EEA), € 12,922 (EU/EEA with a Dutch Ba/Ma degree), € 14.665 (non EU/EEA)

Meer informatie over collegegeld
Toelating: 
Selectie
Croho code: 
50393
Brochure: 
Brochure aanvragen