Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van University College Utrecht. We organiseren open dagen en bieden ook regelmatig campusrondleidingen aan. Neem ook gerust contact op met ons student ambassadeursteam, zij kunnen je vertellen over hun persoonlijke ervaringen.

Discovery Day

De Discovery Day is een middag waarin aankomende studenten en hun ouders de campus kunnen bezoeken voor een presentatie en rondleiding door onze medewerkers en studenten, om zo een idee te krijgen van hoe het is om te wonen en studeren aan University College Utrecht. Er zal ook voldoende tijd zijn om al uw vragen te stellen! De volgende Discovery Day vindt plaats op 13 september 2024 op de campus. Volg onderstaande link voor meer informatie.

Discovery Day 13-9-2024

Open Dagen

We organiseren 2 keer per jaar open dagen, in het voorjaar en najaar. Als je je wilt aanmelden om updates te ontvangen over open dagen en meer, klik dan op de link hieronder om een contactformulier in te vullen.

MELD JE AAN VOOR INFORMATIE OVER OPEN DAGEN EN ANDERE EVENEMENTEN
Programma Open Dag

Campus rondleidingen

Bezoek onze campus om een gevoel te krijgen hoe het is om te studeren en wonen aan University College Utrecht. Een van onze studentenambassadeurs neemt je mee over de campus en langs de academische gebouwen. Ook neem je een kijkje in een studentenwoning. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over studeren aan University College Utrecht, het studentenleven en de sociale activiteiten die op onze campus worden georganiseerd. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. De rondleidingen vinden plaats op dinsdag om 16:00 uur en in de zomer (1 juli - 28 augustus) op donderdag om 16:00 uur.

CAMPUS rondleidingen

Virtuele campustour

Je kunt ook virtueel rondkijken op de campus met onze virtuele plattegrond van de campus tour.

Virtuele campustour

Studentenambassadeurs

Elk jaar wordt een groep studenten gekozen om University College Utrecht te vertegenwoordigen. Deze studentambassadeurs helpen bij activiteiten als campusrondleidingen, online presentaties en de organisatie van de Open Dagen. Ook zijn ze beschikbaar voor een praatje met aankomende nieuwe studenten en hun familie. Persoonlijk, telefonisch of online. Neem contact op als je in contact wilt komen met een student ambassadeur.

IN CONTACT KOMEN MET EEN STUDENTENAMBASSADEUR

Webinars

Van tijd tot tijd organiseren we webinars waarin we informatie geven over het studieprogramma, het studentenleven en toelating, gevolgd door een vraag & antwoord. Om meer te weten te komen over alle komende informatiesessies en om je in te schrijven, volg je de link hieronder.

WEBINARS

University College Utrecht is voor mij de perfecte plek om mijn sociale leven en academische studie op een constructieve manier te combineren, waarbij beide aspecten elkaar positief beïnvloeden.

Leon, a student at UCU
Leon, student

Ga voor meer ervaringen van studenten naar:

Ervaringen

Je kunt ons ook volgen op sociale media: