Faculteit Geowetenschappen

Nieuws Geowetenschappen

KNAW logo met papieren poppetiesketting
donderdag 19 april 2018
De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) heeft acht Utrechtse wetenschappers benoemd tot KNAW-lid.
Alternatieve scenario's
vrijdag 13 april 2018
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht en PBL concluderen dat het klimaatakkoord met met minder negatieve emissies kan worden gehaald dan wordt aangenomen.
EPOS HPT-lab
donderdag 12 april 2018
NWO financiert met €12 miljoen de uitbreiding van EPOS-NL, een digitale infrastructuur voor onderzoek naar de Europese aardkorst.
vrijdag 6 april 2018
Prof. dr. Frank Biermann van de Universiteit Utrecht heeft een ERC Advanced Grant ontvangen voor zijn onderzoek naar de Sustainable Development Goals.
Niko Wanders wint Vening Meinesz prijs
maandag 19 maart 2018
Hydroloog Niko Wanders van de Universiteit Utrecht ontvangt de Vening Meinesz prijs prijs van 10.000 euro voor het beste aardwetenschappelijk onderzoek.