Faculteit Geowetenschappen

Nieuws Geowetenschappen

Walter Immerzeel
woensdag 12 december 2018
Dr. Walter Immerzeel van de Universiteit Utrecht kreeg de James B. Macelwane medaille voor zijn onderzoek naar de waterhuishouding van het Himalayagebergte.
dinsdag 11 december 2018
Prof. dr. Irina van Aalst over 'Waar hoor ik thuis? Kinderen met meer dan één thuissituatie': "Kinderen van gescheiden ouders zijn kleine stadsnomaden."
donderdag 6 december 2018
Oa Maarten Kleinhans, Appy Sluijs en Marleen van Rijswick van de Universiteit Utrecht betogen dat Nederland zich rigoureus moet aanpassen op zeespiegelstijging.
woensdag 5 december 2018
Het bestuur van ENW heeft besloten dat NWO voor de periode 2019 t/m 2023 de Nederlandse contributie betaalt voor de aardboringsprogramma’s IODP en ICDP.
Flood New Orleans
woensdag 5 december 2018
In een PNAS pleiten oa. Peter Driessen en Dries Hegger van de Universiteit Utrecht voor een systeem dat af en toe mag falen, maar wel op een veilige wijze.