Nieuws en Agenda

Nieuws Geowetenschappen

Arwen Deuss UU
maandag 27 februari 2017
Per 1 februari 2017 is prof. dr. Arwen Deuss benoemd tot Professor of Structure and composition of Earth’s deep interior.
woensdag 22 februari 2017
Om CO₂-uitstoot van de vliegsector structureel te verlagen is duurzaam geproduceerd biobrandstof onmisbaar, schrijven onderzoekers van de Universiteit Utrecht.
Zonnepanelen
woensdag 15 februari 2017
Onderzoekers van onder andere de Universiteit Utrecht gaan software ontwikkelen die perfecte zonnepaneelsystemen zal ontwerpen voor elk dak in Nederland.
boek_photovoltaic_solar_energy_w_van_sark
donderdag 9 februari 2017
Onlangs verscheen ‘Photovoltaic Solar Energy, from Fundamentals to Applications’, een allesomvattend en up-to-date studieboek op het gebied van zonne-energie.
Mount_Kenya_Hakon_Dahlmo
donderdag 9 februari 2017
Bergen in tropische regio’s kunnen door klimaatverandering sneller warmer worden dan wetenschappers eerst vermoedden.

Nieuws en Agenda