Faculteit Geowetenschappen

Nieuws Geowetenschappen

Europese wolf in Polen
maandag 20 mei 2019
Nu de wolf zich weer gevestigd heeft in Nederland komen onderzoekers met aanbevelingen om de wolf te beschermen èn te voorkomen dat zij vee aanvallen.
Walter Immerzeel
donderdag 16 mei 2019
Walter Immerzeel is benoemd tot hoogleraar Mountain Hydrology en versterkt hiermee het onderzoek, onderwijs en de internationale samenwerking in berggebieden.
Een lege Tweede Kamer
woensdag 15 mei 2019
Vijf duurzaamheids- en energieonderzoekers van de Universiteit Utrecht schoven aan bij de rondetafelgesprekken van de Tweede Kamer over oa. energietransitie.
logo NIAS
woensdag 15 mei 2019
Koppeling dagelijkse praktijk van de aardwetenschappen aan de nieuwste filosofische inzichten
Verticaal bos
vrijdag 26 april 2019
Bij bewonersinitiatieven op het gebied van klimaat wil de gemeente meer gaan faciliteren en minder sturen, schrijven wetenschappers van de Universiteit Utrecht.