Nieuws en Agenda

Nieuws Geowetenschappen

vrijdag 13 januari 2017
De Urban Futures Studio lanceert de Post-Fossil City Contest voor inspirerende ontwerpvoorstellen voor het leven in een stad zonder fossiele brandstoffen.
maandag 26 december 2016
Wetenschappers van de Universiteit Utrecht ontdekten dat water via kanalen door de diepe aarde heen beweegt en via vulkanen het aardoppervlak bereikt.
dinsdag 20 december 2016
Een documentaire. De Universiteit Utrecht en het Amazon Conservation Team werken samen aan capaciteitsopbouw van gemeenschappen in het binnenland.
man in kano in overstroomd gebied
dinsdag 20 december 2016
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht ontwikkelen een tool om huiseigenaren bewust te maken van overstromingsrisico’s en passende preventiemaatregelen.
Enguri Dam
dinsdag 13 december 2016
Arme landen dragen minder bij aan de wereldwijde milieubescherming, schrijft Arend Kolhoff van de Universiteit Utrecht in zijn proefschrift.

Nieuws en Agenda