Faculteit Bètawetenschappen

Nieuws Bètawetenschappen

KNAW logo met papieren poppetiesketting
donderdag 19 april 2018
De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) heeft acht Utrechtse wetenschappers benoemd tot KNAW-lid.
Anastassis Perrakis
donderdag 19 april 2018
Anastassis Perrakis is benoemd tot bijzonder hoogleraar Macromoleculaire Structuren aan het departement Scheikunde van de faculteit Bètawetenschappen.
Peter Ngene receives NEF Fellowship
vrijdag 13 april 2018
Scheikundige Peter Ngene is een van de zeventien Next Einstein Forum Fellows 2017-2019, Afrika’s beste en meest veelbelovende jonge wetenschappers.
Bakken waarin paddensteoelen groeien (foto: Ivar Pel)
donderdag 12 april 2018
Onderzoekers uit Delft, Utrecht en Wageningen ontdekten dat genen van ouderlijke DNA’s op verschillende momenten in de paddenstoelvorming tot expressie komen.
Minister Van Engelshoven en de tien hoofdaanvragers van de gehonoreerde Roadmap-projecten
donderdag 12 april 2018
De faculteit Bètawetenschappen is betrokken bij vier projecten uit de Nationale Roadmap Onderzoeksfaciliteiten