Samenwerkingsverbanden

De Universiteit Utrecht werkt op het gebied van onderwijs en onderzoek intensief samen met externe partners, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Duidelijke communicatie is hiervoor essentieel. Er zijn verschillende vormen van samenwerking die ook een verschillende wijze van communiceren hebben.

De Universiteit Utrecht als hoofdpartner

Gebruik UU huisstijl

  Samenwerking met UU als hoofdpartner

  Omdat de UU hoofdpartner is, is ook de UU huisstijl leidend. Bij deze samenwerkingsvorm wordt geen projectlogo gebruikt. Dit geldt voor alle online en offline communicatie.

  Samenwerken met twee gelijkwaardige partners

  Gebruik een neutrale stijl

   Samenwerking met 2 gelijkwaardige partners

   Als er wordt gecommuniceerd vanuit de samenwerking met twee gelijkwaardige partners wordt een neutrale stijl gebruikt. De logo’s worden bovenaan de pagina vermeld. Daaronder de naam van de samenwerking. En onderaan de pagina komt een boilerplatetekst dat de rol van de partners omchrijft. Dit geldt voor online en offline communicatie.

   Samenwerking met UMC Utrecht

   Voor de samenwerking met UMC Utrecht gelden er specifieke regels.

   Lees hier meer over de samenwerking

   Samenwerken met meer dan twee partners

   Gebruik een neutrale stijl

   Samenwerking met meerdere partners

   Als er wordt gecommuniceerd vanuit de samenwerking met meer dan twee partners wordt een neutrale stijl gebruikt. Bovenaan de pagina staat de naam van de samenwerking. Onderaan de pagina komt een boilerplatetekst dat de rol van de partners omschrijft. Ook de logo’s worden onderaan de pagina vermeld. Dit geldt voor online en offline communicatie.