Huisstijlplatform

De oude beeldbank is niet meer toegankelijk. De beelden die AVG-proof zijn, zijn overgezet naar de nieuwe beeldbank. Als er beelden ontbreken komt het omdat ze niet voldoen aan de juridische eisen.

De Universiteit Utrecht heeft een huisstijlplatform met beeldmateriaal en templates volgens huisstijlrichtlijnen. Dit platform draagt bij aan een professionalisering van communicatiemiddelen, een uniforme uitstraling en geeft de garantie dat de beschikbare beelden voldoen aan de AVG regelgeving.

Het platform bestaat uit de volgende onderdelen:

Toegankelijk voor iedereen met een Solis-ID:

  • Materiaalbank met (audiovisueel) beeldmateriaal (alle beelden voldoen aan de AVG-voorwaarden), inclusief huisstijlelementen zoals: UU-logovarianten, Powerpoint-, Keynote- en Word-templates, Corporate presentatie, iconen.
  • Wizards voor bewegwijzeringsposters en rapportcovers. Voor visitekaartjes staat er een link naar de wizard in de Canon webshop.

Toegankelijk voor iedereen met Solis-ID én licentie:

  • Templates voor de opmaak van eenvoudige communicatiemiddelen zoals flyers, posters, uitnodigingen, folders, roll-up banner, etc.
  • Opleidingsbrochures

Het gebruik van het huisstijlplatform met alle onderdelen gebeurt online, er is geen aparte software voor nodig. Wil je gebruikmaken van het platform en inloggen in de Materiaalbank? Dan heb je alleen een Solis-ID nodig. Eenmaal ingelogd heb je direct toegang tot alle beelden en de twee wizards.

Om gebruik te maken van de templates in het huisstijlplatform heb je een Solis-ID en een licentie nodig. Een licentie kan aangevraagd worden via de communicatie-afdeling (intranet. login vereist) van jouw faculteit of dienst.

Lees alle relevante informatie over het huisstijlplatform (intranet. login vereist)
Ga naar het huisstijlplatform (login vereist)
Screenshot van het huisstijlplatform

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan contact op via huisstijlplatform@uu.nl