Word-sjablonen

Er zijn sjablonen voor Word-documenten in de UU huisstijl voor verschillende toepassingen.

Mockup van de omslag van het Wordsjabloon

Sjabloon met opmaak voor digitoegankelijke documenten

Als universiteit zijn we wettelijk verplicht om al onze informatie digitaal toegankelijk aan te bieden. Digitale toegankelijkheid houdt in dat digitale diensten en informatie even bruikbaar zijn voor mensen met een functiebeperking als voor mensen zonder een functiebeperking. Meer informatie over digitoegankelijkheid vind je op intranet.

Dit sjabloon dient als basis voor digitoegankelijke documenten. Het downloadbare zipbestand bevat het sjabloon en een handleiding dat helpt bij het maken van een digitoegankelijk document (.pdf). Het gebruik van het sjabloon betekent niet automatisch dat het document ook digitoegankelijk is. Je zal zelf een aantal handelingen moeten doen om een goed document te maken.

Het sjabloon bevat paragraafstijlen opgesteld volgens de huisstijl: denk aan (sub)koppen, paginanummering, inhoudsopgave, header en footer. Geschikt voor: rapport, projectplan, beleidsstuk, reader, etc.

Download het Wordsjabloon met opmaak en nederlands logo
Download het Wordsjabloon met opmaak en engels logo

Eenvoudige sjablonen

In onderstaande bestanden staat het logo op de juiste positie, je hoeft alleen nog tekst toe te voegen. Geschikt voor: een eenvouding Word-document van een of twee pagina‚Äôs met logo en paragraafstijlen zonder verdere opmaak, paginanummering of andere tekst in header en footer.

A3 staand met nederlands logo
A3 liggend met nederlands logo
A4 staand met nederlands logo
A4 liggend met nederlands logo
A5 staand met nederlands logo
A5 liggend met nederlands logo

LaTex

Werk je met LaTex? Dan kan je op onze GitHub pagina de templates downloaden van de brief en het Word document met opmaak voor rapporten.

Ga naar de GitHub pagina

Brieven

Brieven maak je met een sjabloon of op voorbedrukt briefpapier: bekijk alle mogelijkheden

Hulp nodig?

Neem voor ondersteuning bij het opmaken van een document contact op met de afdeling communicatie van je organisatieonderdeel of met het brandteam.