Coming soon: de Playground

In het najaar van 2024 opent het Centre for Entrepreneurship in het Utrecht Science Park een eigen locatie: de Playground. Hiermee krijgt de Universiteit Utrecht een toegankelijke, veilige, verbindende en inspirerende plek gericht op leren door te doen, leren van elkaar en student entrepreneurship.

Op deze pagina vind je meer informatie over de Playground. Heb je vragen, suggesties of ideeën? Mail ons op playground@uu.nl.

Veelgestelde vragen over de Playground

Blijf op de hoogte

De Playground is nog in ontwikkeling. We sturen geregeld een update uit om onze stakeholders te informeren over de laatste ontwikkelingen in de realisatie van de Playground. Abonneer je op deze updates via onderstaande button.

Abonneren

Beeldmateriaal

Omdat de Playground op dit moment gerealiseerd wordt, zijn er nog geen foto's beschikbaar. Hieronder zie je de plattegrond met de indeling in de verschillende ruimtes, zoals beschreven in de uitklap Hoe komt de Playground eruit te zien? / Voor hoeveel personen is de Playground geschikt? / Welke faciliteiten heeft de Playground? 

NB: de tekening is aan de onderkant afgesneden om deze passend te maken. De ingetekende meubels e.d. zijn slechts ter indicatie.

Plattegrond (indeling ruimtes)

Plattegrond met ruimte-indeling van de Playground
Ruimte-indeling van de Playground

In september 2022 is een video gemaakt om collega's uit te nodigen met ons in gesprek te gaan over de realisatie van de Playground. Daarin zie je de grootste ruimte (straks: onderwijs & events + foyer) zoals ie was.