Aan de slag met professionalisering of onderwijsvraagstukken in het VO

Lachende leerling op het voortgezet onderwijs

Wie had een jaar geleden kunnen denken dat we in 2021 nog steeds grotendeels onderwijs op afstand zouden geven. Wij hebben veel waardering voor docenten en scholen in het voortgezet onderwijs, en hoe zij zich blijven inzetten voor hun leerlingen. Ook kijken we graag vooruit naar het nieuwe schooljaar, waarin er hopelijk meer tijd en ruimte is om na te denken over ambities en onderwijskwaliteit. 

In onze nieuwe brochure lees je daarom hoe wij vo-docenten ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en hoe we schoolleiders kunnen begeleiden bij organisatie- en opleidingsvraagstukken. 

Naast ons reguliere professionaliseringsaanbod adviseren wij ook over onderwijskundige vraagstukken die door de coronacrisis actueel zijn geworden. Hoe organiseer je blended onderwijs, met behoud van kwaliteit? Welke interventies zet je in om onderwijsachterstanden in te lopen? En hoe bied je extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben?

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via onderwijsadviesentraining@uu.nl of rechtstreeks via een van onze senior adviseurs voorgezet onderwijs.