Workshop Course Design

tot

Voertaal: De gesproken taal van de sessie is Engels.

De workshop Course Design, in combinatie met de E-module Cursus-ontwerp, is bestemd voor docenten die een bestaande cursus opnieuw willen ontwerpen of willen beginnen met een compleet nieuw ontwerp. De workshop behandelt dezelfde thema’s als die aan bod komen in een BKO-module Onderwijs ontwerpen.

De workshop biedt een stapsgewijze aanpak voor het (her)ontwerpen van een cursus. Met constructive alignment als kader werk je aan het creëren van samenhang tussen leerdoelen, leeractiviteiten en beoordeling. De E-module biedt informatie en opdrachten. In de bijeenkomsten is tijd voor uitwisseling van ideeën en praktijkvoorbeelden, aanvullende vragen en informatie. In de laatste sessie heb je de mogelijkheid om je ontwerp te presenteren en feedback te ontvangen.

Wil je graag met een frisse blik naar het ontwerp van je huidige cursus kijken of een compleet nieuw ontwerp maken? Kom dan vooral naar deze workshopsessies!

Deze workshopreeks bestaat uit vier sessies:

  • 23 mei 15:15-17:00 (online)
  • 30 mei 15:15-17:00 (online)
  • 6 juni 15:15-17:00 (Bolognalaan 101, 2.049)
  • 27 juni 14:00-17:00 (Teaching and Learning lab, Buys Ballotgebouw Princetonplein 5)

Vind je het interessant om deze sessie bij te wonen, maar kan je niet op deze datum/tijd? Mail naar cat@uu.nl om op de hoogte te blijven van andere mogelijkheden en voor eventuele vragen. Ben je benieuwd naar andere workshops en webinars over onderwijs? Bekijk hier het aanbod! En heb je vragen over het geven van onderwijs? Neem dan contact op met Teaching Support voor individueel advies en ondersteuning.

Na deelname aan deze sessie kun je een edubadge aanvragen. Meer informatie hierover krijg je tijdens de sessie.

Neem ook eens een kijkje in de Teaching and Learning Collection voor achtergrondinformatie over het geven van onderwijs, zoals diverse werkvormen, tips & tricks en projecten gericht op onderwijsonderzoek en -innovatie.

Deze sessie wordt gegeven door:

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Op locatie (USP) en online
Aanmelden

Meld je hier aan