Teaching Support

Heb je vragen over het geven van onderwijs? Teaching Support is een nieuwe helpdesk waar alle UU-docenten van alle typen onderwijs (regulier, maar bijvoorbeeld ook post-initieel en PhD) met hun onderwijsvragen terecht kunnen en waarin alle kennis van de partners in het Centre for Academic Teaching is gebundeld.

Teaching Support is bereikbaar via teachingsupport@uu.nl of 030-2532197, van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. 

Je wordt geholpen door een docentondersteuner die jou direct kan helpen of die precies weet wie jou met je vraag kan helpen. Je wordt dan direct doorverwezen. Het streven is dat je nog dezelfde dag geholpen wordt door de juiste persoon/expert. Teaching Support is een gezamenlijke service van de partners in het Centre for Academic Teaching.

Heb je een acuut, technisch probleem in een onderwijsruimte, bel dan 030-2539595.

Teaching Support: mail of bel ons.

teachingsupport@uu.nl / 030-2532197

Tijdelijk extra ondersteuning

Tot 1 juli 2021 zijn studentassistenten beschikbaar om docenten tijdelijk extra te ondersteunen bij het geven en opzetten van het onderwijs, de inrichting van tooling, als moderator voor de chat, bij het maken van een kennisclip in de DIY studio en andere basistaken. Lees meer over de voorwaarden.

Algemene informatiebronnen

Veel informatie over onderwijs geven op afstand, vind je al op deze website: Onderwijs geven op afstand. Intranet biedt ook een uitgebreid onderwijsoverzicht met informatie over alles rond het geven van onderwijs en regelingen in het algemeen. 

Elke faculteit heeft bovendien een eigen ondersteuningsteam. Zie hieronder voor de facultaire contactgegevens.