Sharing Days: Ontdek de kracht van Design Thinking met borrel

tot
Groep deelnemers workshop
Workshop

Een inspirerend proefcollege met docent Anne van Ewijk

Wil jij meer leren over Design Thinking om moeilijke vraagstukken aan te pakken en creatief op te lossen? Neem deel aan een proefcollege uit de cursus Design Thinking doorgronden en toepassen en laat je inspireren! Anne van Ewijk, een ervaren docent met passie voor innovatie, neemt je een uur lang mee in het genereren en formuleren van effectieve ideeën om tot creatieve oplossingen te komen. De sessie bestaat uit een combinatie van zelf doen in een reeks oefeningen en samen leren door reflectie op het proces, op basis van de wetenschappelijke literatuur. Wissel jouw ervaringen uit tijdens de aansluitende borrel.

Programma
17.00 - 17.15 - Inloop
17.15 - 18.15 - Proefcollege
18.15 - 19.30 - Borrel

Anne van Ewijk

Anne van Ewijk
Anne van Ewijk

Anne van Ewijk behaalde haar PhD aan de Universitat Pompei Fabra en heeft zeven jaar ervaring als managementconsultant in Spanje en Nederland. In de 2015 ging ze terug naar de universiteit en specialiseerde ze zich aan Abu Dhabi University in innovatie en ondernemerschapsonderwijs. Voor haar interactieve lesmethoden won ze in 2019 de Best Teaching Award. Nu is ze coördinator van het Professional Skills programma aan de Universiteit Utrecht en docent in verschillende innovatie- en ondernemerschapsvakken, waaronder voor de bètafaculteit en onderwijs voor professionals.

Sharing Days

Elk jaar in juni vinden de Sharing Days plaats in Utrecht. Dit alumni evenement met festivalvibes biedt een bomvol programma met tal van activiteiten op het gebied van wetenschap, onderzoek, sport en cultuur. Verspreid over locaties op het Science Park en in het levendige centrum van Utrecht faciliteert het Alumni Office workshops, rondleidingen, masterclasses en andere festiviteiten, speciaal voor alle alumni van de Universiteit Utrecht.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Academiegebouw Belle van Zuylenzaal, Domplein 29, Utrecht
Entree
Gratis
Aanmelden

Meld je hier aan. 

 

Dit evenement is ook online te volgen. Je volgt het via een live stream als een college. Interactie is helaas niet mogelijk. Meld je hier aan voor het online college.