De Creative Humanities Academy (CHA) brengt cultuurprofessionals en makers in contact met academische onderzoekers en studenten. We ontwikkelen workshops en postacademisch onderwijs en bieden consultancy voor professionals in de culturele en creatieve sector. Denk aan: lezingen, cursussen en workshops, samenwerking in specifieke projecten, of advies voor beleid, strategie of contentontwikkeling.

We zijn gespecialiseerd in cultuurtheorie en filosofie, onderzoek naar cultuurbeleid en creatieve praktijken, en in interdisciplinaire en creatieve methoden. We werken zowel met culturele instellingen en creatieve industrie, als met individuele makers, en we hebben toegang tot een groot netwerk van academici, (inter)nationale partners, studenten, en alumni.

Wil je je ontwikkelen als professional, wil jij je organisatie verder brengen of ben je op zoek naar input voor je creatieve of onderzoeksprojecten? Wil je samenwerken met culturele professionals, wetenschappers of studenten? Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden.

Onze doelgroepen

    • Lancering: Creative Humanities Academy

      Nieuws
      Creative Humanities Academy is een nieuw platform en netwerk binnen de faculteit Geesteswetenschappen dat samenwerkingsverbanden tussen onderzoekers en makers stimuleert en mogelijk maakt.
    RSS