Professionals

People who work together

Een samenwerking met de Creative Humanities Academy kan verschillende vormen aannemen. Met vragen en ideeën kun je altijd bij de Creative Humanities Academy terecht. Daarnaast bieden wij zelf ook programma's aan die als verdieping of juist als startpunt kunnen dienen van je organisatie of project. 

Wil je bijvoorbeeld met een netwerk of team je inlezen in hedendaagse cultuurtheorie? De Creative Humanities Academy kan in overleg een syllabus samenstellen en sprekers of gespreksleiders leveren vanuit de Faculteit of bemiddelt bij het contact met andere (inter)nationale gastsprekers.

Of ben je als maker gefascineerd door een onderwerp, concept of denker en op zoek naar een sparring partner om mee samen te werken? De Creative Humanities Academy denkt mee, koppelt of adviseert over verdere academische scholing aan onze Faculteit.

Voor een side program bij een specifiek project kan de Creative Humanities Academy meedenken over werkvormen voor verschillende doelgroepen en publieken. Ook kunnen wetenschappers uit ons netwerk content leveren voor publicaties en online platforms.

Ben je op zoek naar een dergelijke samenwerking of heb je een nieuw idee? Kijk voor inspiratie naar ons aanbod en portfolio, maar neem vooral direct contact met ons op om te bespreken wat jouw vragen of ideeën zijn.

Aanbod
Portfolio
Contact