Cursussen, trainingen

• Zomerschool Human Rights Law 2022

tot
      De zomerschool Human Rights Law richt zich op de belangrijkste aspecten van de internationale mensenrechtenwetgeving, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen.
    • Zomercursus: Ecogames. Games and Play in Sustainability Awareness, Communication and Action

tot
      Nu de klimaatcrisis elk jaar ‘tastbaarder’ wordt, worden games steeds meer gezien als mogelijke oplossingen voor klimaateducatie, -communicatie en -actie.
    • Training coachingsvaardigheden voor tutoren

tot
      In deze training is aandacht voor je rol als tutor en hoe je op een plezierige en effectieve manier in gesprek kunt zijn met studenten. De bijeenkomst is gericht op het ontwikkelen van een coachende houding. Deze kun je benutten in het begeleiden van de student bij het ontwikkelen van zelfstandige en zelfsturende studiehouding.