Til je PhD-begeleiding naar een hoger niveau

Ben je een ervaren begeleider van promotieonderzoek en wil je je repertoire aan interventies uitbreiden en je effectiviteit van begeleiden verder aanscherpen? De nieuwe cursus ‘Supervising PhD research: Next level’ is een uitgelezen kans om je doelen te bereiken.

De cursus richt zich op het verdiepen van kennis en vaardigheden die te maken hebben met complexe kwesties in supervisie: het motiveren en bewaken van de voortgang, verwachtingsmanagement van proces en product, het managen van een supervisieteam, of het omgaan met tijdmanagement naarmate iemands verantwoordelijkheden groter worden. Je werkt aan persoonlijke leerdoelen, en er is veel gelegenheid om eigen onderwerpen en casussen in te brengen.

De cursus start op maandag 13 november.

Meer informatie en aanmelden

De rol van promovendibegeleider is soms wat onderbelicht in het takenpakket van onderzoekers. Deze nieuwe cursus geeft je de mogelijkheid om eens uitgebreid stil te staan bij deze rol. Laat je verrassen door de rijkheid aan inzichten die je opdoet, en pas dit direct toe in je eigen praktijk!

Basiscursus Promovendi begeleiden

Ben je een relatief nieuwe supervisor van promovendi onderzoek? Bekijk dan de basiscursus Promovendi begeleiden.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op Carien Lansink.