Save the date: OnderwijsFestival 7 maart 2024

Donderdag 7 maart 2024 vindt hét onderwijsevenement van de UU weer plaats: het OnderwijsFestival. Op dit evenement treffen UU’ers elkaar in verschillende sessies om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen over kwaliteit en ontwikkelingen in het onderwijs.

Het belooft een inspirerende dag te worden vol met workshops, ontmoeting, keynotes, entertainment en nog veel meer! En natuurlijk worden ook de winnaars van de docentenprijzen en de UU Teamprijs bekendgemaakt. Hier ben jij toch ook bij?

Benieuwd naar de sfeer van de editie van vorig jaar? Bekijk dan vooral de aftermovie!

Aftermovie OnderwijsFestival 9 maart 2023

Call for proposals: onderzoek naar je eigen onderwijs

Tijdens het OnderwijsFestival gaat speciale aandacht naar projecten die een brug slaan tussen ons onderwijs en de (onderwijswetenschappelijke) kennis over dat onderwijs. Tijdens dit onderdeel gericht op onderzoek van je eigen onderwijs (Scholarship of Teaching and Learning ), kun je met een presentatie of poster plannen voor of resultaten van je onderwijsonderzoek delen. Meer informatie hierover is te vinden in de call for proposals.  

Kortom: dit event wil je niet missen! Laat via het formulier hieronder weten of je op de hoogte gehouden wilt worden, dan ontvang je bericht zodra het programma bekend is en je je kunt aanmelden.

Houd me op de hoogte