Reminder call for proposals OnderwijsFestival: onderzoek je eigen onderwijs

Donderdag 7 maart vindt hét onderwijsevenement van de UU weer plaats: het OnderwijsFestival. Op het OnderwijsFestival treffen UU’ers elkaar in verschillende sessies om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen over kwaliteit en ontwikkelingen in het onderwijs. Je hebt nog tot 1 februari 17:00 uur om een voorstel in te dienen voor de call for proposals gericht op het onderzoeken van je eigen onderwijs.

Call for proposals – onderzoek je eigen onderwijs

Tijdens het OnderwijsFestival gaat speciale aandacht naar projecten die een brug slaan tussen ons onderwijs en de (onderwijswetenschappelijke) kennis over dat onderwijs. Tijdens dit onderdeel gericht op onderzoek van je eigen onderwijs (Scholarship of Teaching and Learning, SoTL), kun je met een presentatie of poster plannen voor of resultaten van je onderwijsonderzoek delen.

Meer informatie over de call for proposals

Als je vragen hebt over je voorstel of wilt overleggen over de geschiktheid van je idee, kun je contact opnemen met Vincent Crone via V.C.A.Crone@uu.nl. Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een online spreekuur op woensdag 24 januari van 12:00 tot 13:00 uur voor eventuele vragen en overleg met betrekking tot het indienen van een voorstel. Als je hieraan wilt deelnemen, stuur dan een e-mail naar HER@uu.nl, en je ontvangt de Teams-link.