Podcast: Hoe ziet leren en ontwikkelen er over 50 jaar uit?

Wieger Bakker en Joop Schippers
Wieger Bakker en Joop Schippers

Als je nu slaagt voor je mbo diploma, dan stopt je werkzame leven rond 2070. Een leven lang leren gaat voor deze zeer gewenste, net afgestudeerden over een periode van 50 jaar. De wereld over 50 jaar voorspellen is natuurlijk onmogelijk. Maar met een visie of een wens hoe leren er over 50 jaar uit ziet, ontstaat er wel een richting. Dus hoe ziet leren en ontwikkelen er over 50 jaar uit? Wat zien we al van die toekomstvisie terug? Wat kun je nu al doen in lijn met die toekomst? Voor antwoorden op al deze vragen, spreekt Glenn van der Burg in deze aflevering van de Future of Work podcast met Joop Schippers, Hoogleraar Arbeidseconomie aan de Universiteit Utrecht; Wieger Bakker, Hoogleraar Maatschappijgericht Hoger Onderwijs en Dean LifeLong Learning aan de Universiteit Utrecht; en Tom Bos, CEO van de SkillsTown Group.

Voor een link naar het gerefereede ChatGTP uit de aflevering, klikt u hier.

Over de Future of Work podcast

Onderzoekers van de Future of Work van de Universiteit Utrecht delen, samen met mensen uit de praktijk, de nieuwste inzichten over werk én de actualiteit in deze maandelijkse podcast. Hij wordt gemaakt in samenwerking met People Power, een programma op New Business Radio. 

Luisteren en abonneren

Je kunt de Future of Work podcast ook op Spotify beluisteren, bij Apple Podcasts, Google Podcasts en op Soundcloud. Elke maand wordt één aflevering van het programma People Power gemaakt door de Future of Work hub van de Universiteit Utrecht. 

Wil je op de hoogte blijven van alle podcasts? Meld je dan aan voor People Power op WhatsApp. Sla het nummer 06 45 66 75 48 op in je contacten en stuur een bericht “PODCAST AAN”, dan houden wij jou op de hoogte over nieuwe afleveringen.

Elke maandag van 15 tot 17 uur hoor je People Power op New Business Radio. Wil jij de programma’s gratis en automatisch op je mobiel? Abonneer je hier op de Podcast

Wil je weten hoe je onze podcast op je iPhone, Android, Computer of SONOS krijgt, klik dan hier voor onze handleiding.