OnderwijsFestival Gamechangers: jij, ik, wij zijn het onderwijs

Donderdag 9 maart 2023 vindt hét onderwijsevenement van de UU plaats: het OnderwijsFestival. Het OnderwijsFestival is de nieuwe naam voor de Onderwijsparade. Op dit evenement treffen studenten, docenten en andere medewerkers elkaar in verschillende sessies om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen over kwaliteit en ontwikkelingen in het onderwijs.

Het belooft een inspirerende dag te worden vol met workshops, masterclasses, keynotes, ontmoeting, entertainment, muziek en nog veel meer, overgoten met een festivalsausje! Natuurlijk worden ook de winnaars van de docentenprijzen bekendgemaakt. Het thema van het OnderwijsFestival 2023 is Gamechangers: jij, ik, wij zijn het onderwijs. Hier ben jij toch ook bij?

Call for proposals – jij, ik, wij onderzoeken ons onderwijs

Tijdens het OnderwijsFestival gaat speciale aandacht naar projecten die een brug slaan tussen ons onderwijs en de (onderwijswetenschappelijke) kennis over dat onderwijs. Tijdens dit onderdeel gericht op onderzoek van je eigen onderwijs (Scholarship of Teaching and Learning (SoTL), kun je met een presentatie of poster plannen voor of resultaten van je onderwijsonderzoek delen. Meer informatie hierover is te vinden in de call for proposals.  

Kortom: dit event wil je niet missen! Laat via het formulier hieronder weten of je op de hoogte gehouden wilt worden, dan ontvang je bericht zodra het programma bekend is en je je kunt aanmelden.

Houd me op de hoogte