Medewerkerssymposium Studentenwelzijn: 15 april 2024

Je bent het vast al eens tegengekomen; een student die merkbaar niet lekker in diens vel zit. Misschien komt de student niet goed mee met de groep, ontbreekt motivatie of lijkt er sprake te zijn van veel stress. Wellicht is de student zelf naar je toegekomen voor hulp, of zou je in gesprek willen gaan met de student. Maar hoe?  

Op 15 april komen dit soort vragen aan bod tijdens het Medewerkerssymposium Studentenwelzijn.  We zullen kennis uitwisselen en praktische tools aanreiken voor studentbegeleiders, docenten en andere collega’s die contact hebben met studenten. Ook zijn medewerkers welkom die geïnteresseerd zijn in het onderwerp of hierbij betrokken zijn op een andere manier.  
 
Middels verschillende inspirerende sprekers en relevante workshops gaan we het gesprek aan met elkaar en met studenten. Want studentenwelzijn gaat ons allemaal aan. Als medewerkers kunnen we er een positieve bijdrage aan leveren – alleen al door een goed voorbeeld te (kunnen) geven aan de volgende generatie die we binnen onze instelling opleiden. Ook is er tijdens deze dag aandacht voor jouw welzijn, want hoe gaat het eigenlijk met jou als medewerker?

De voertaal van de plenaire gedeeltes is Nederlands en er is een optie voor Engelse vertolking, tijdens de workshop rondes zijn er Engelstalige opties.

Bekijk het volledige programma