SCORE presenteert: 'Nieuw Licht' in ZIMIHC Theater Wittevrouwen

tot
SCORE bestaat uit UU alumni en alumni van het Utrechtse studentenkoor Dekoor. 

SCORE is meer dan een koor: deze vijf jaar jonge Utrechtse vocal group bestaat uit zestien bevriende, gepassioneerde zangers. Na hun jaren bij studentenkoor Dekoor Close Harmony besloten zij in 2019 eigen koor op te richten. Sindsdien verkent SCORE een breed scala aan muziekgenres en dat doet de groep op ambitieuze wijze: de leden arrangeren zelf en de muzikale leiding is onderdeel van het koor.

Met haar vijfjarig bestaan laat de groep licht schijnen op zichzelf: wat is SCORE en wat drijft hen? In ‘Nieuw Licht’ zingt SCORE met overtuiging recht de harten van het publiek in. In dit concert verkent de groep nieuw terrein: persoonlijk en als groep, artistiek en technisch. SCORE onderzoekt en verstevigt haar identiteit en sound, waarbij individuele en close mic-versterking een mooie samenklank oplevert. Reken bij dit concert op warme harmonieën, oprechte emotie, gevarieerde solo's en strakke samenzang. ‘Nieuw Licht’ neemt je mee op een ontdekkingstocht van een vocal group met een uniek karakter.

Het repertoire van ‘Nieuw Licht’  vormt een mix van bestaande nummers, eigen arrangementen en korte intermezzo’s (waarin een deel van de zangers een trio of kwartet vormt) en beslaat een diverse range van stijlen: jazz, (neder)pop, folklore en barbershop.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
ZIMIHC Theater Wittevrouwen
Entree
€16
Aanmelden

Koop hier tickets