Van tot

Life Sciences Digitale Facility Event

Door samenwerken haal je het meeste uit je onderzoeksfaciliteit. We nodigen je hierbij van harte uit om je faciliteit onder de aandacht te brengen tijdens ons online facility event op 27 oktober.

Wil je in contact komen met een breed publiek van onderzoekers en bedrijven met interesse in jouw onderzoeksfaciliteit? Wil je de mogelijkheid om je faciliteit aan dit publiek te presenteren, maar ook persoonlijk in contact komen met mogelijke samenwerkingspartners? Reserveer dan een plek voor het online Life Sciences Facility Event op 27 oktober.  

Wat kan je tijdens het event verwachten?

  • Een compleet overzicht van het rijke aanbod aan onderzoeksinfrastructuur en -diensten op het Utrecht Science Park;
  • Nieuwe perspectieven en oplossingen vanuit verschillende kennis- en expertisedomeinen leiden tot versnelling van innovatief onderzoek;
  • Een presentatie van de allernieuwste technologische ontwikkelingen;
  • Het onthullen van de nieuwe catalogus met de uitgebreide onderzoeksfaciliteiten en -diensten  van het Utrecht Science Park.

En het belangrijkste doel: het versterken van het netwerk van de onderzoeksfaciliteiten.

De doelgroep van het evenement bestaat uit onderzoekers en externe partners uit ons netwerk, UU/UMCU, HU, het Princess Maximá Centrum, Utrechtse facility managers, PI's, postdocs, promovendi, technici en andere relevante en geïnteresseerde bedrijven.

Programma 19-27 oktober

In de week voor het evenement kunnen bezoekers op een digitale informatiemarkt de verschillende onderzoeksfaciliteiten bezoeken. In een beveiligde omgeving presenteren faciliteiten zich door Korte, vooraf opgenomen videopresentaties, op basis waarvan een 1-1 afspraak kan worden gemaakt voor  tijdens het event. Meld je je aan als faciliteit? Dan ontvang je hierover tijdig instructies.

Kort programma 27 oktober

13.00 tot 14.00 | Interactief plenair gedeelte met o.a. een keynote sprekers en een interactieve pitch competitie

14.00 tot 17.00 | 1-1 gesprekken facility managers met geïnteresseerden

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Aanmelden

Wil je de digitale informatiemarkt bezoeken? Schrijf je HIER in.

Wil je jouw faciliteit presenteren tijdens dit event? Schrijf je faciliteit HIER in.