Faculty Club - Pubquiz

tot

Op donderdag 18 april is er weer een FC Pubquiz! Deze keer georganiseerd door vier nieuwe enthousiaste clubleden. Zij gaan de kennis van jouw team testen en een kleine tip: hoe diverser je team, hoe meer je weet. Welk team wordt de opvolger van de winnaar van 2023, Die Unterhunden, en loopt de deur uit met een mooie prijs én Faculty Club Pubquiz wisselbeker?

Schrijf je alvast in, alleen of met een team (van 4 á 5 personen). Als je je alleen inschrijft, dan word je gekoppeld aan andere leden om een team te vormen. Wacht niet te lang, want vol is helaas ook echt vol. 

Programma
17.00 – 17.30 uur Inloop
17.30 – 19.00 uur Pubquizrondes 1 en 2
19.15 – 20.00 uur Pubquiz daghap voor EUR 15,00
20.00 – 21.30 uur Pubquizrondes 3 en 4 
Ca. 21.30 uur Bekendmaking winnende team
22.00 uur Einde avond

Vragen bedenken? 
Deze pubquiz bestaat uit vier rondes met vier verschillende onderwerpen. Deze worden dit keer verzorgd door Faculty Club leden Nieske Vergunst, Perro de Jong, Matti Warnez, Laura Lalíková, Dionysios Pelekis en de DUB-redactie.

Heb jij interesse om ook een keer een vragenronde te maken over jouw expertise of interessegebied? Stuur een mailtje naar facultyclub@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Huiskamer Faculty Club
Aanmelden

De kosten voor de Pubquiz daghap bedragen EUR 15,00 per persoon. Drankjes kunnen op de avond zelf bij de bar worden afgerekend. De borrelhapjes tijdens de Pubquiz worden aangeboden vanuit de Faculty Club en cateraar Vineyard. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.