Montaigne Scripties

Stapel boeken

Onderzoek doen begint al in de studie. Om (Montaigne) onderzoekers in de dop ook te stimuleren en het onderzoek dat door studenten wordt gedaan naar Grondwaarden en Innovatie van de rechtsstaat alsook Rechtspleging in de rechtsstaat onder de aandacht te brengen is er ‘de Montaigne Scriptie’.

Wanneer kom je in aanmerking?

Ingesteld in 2019/2020 vormt deze pagina het platform voor studenten om hun veelbelovende scripties van publiciteit te voorzien. Studenten die in het kader van hun afstuderen een scriptie schrijven over een onderwerp dat nauw verwant is met het onderzoek van het Montaigne Centrum kunnen in aanmerking komen voor het predikaat ‘Montaigne Scriptie’.

Wat doet Montaigne met de scriptie?

Dit betekent dat de scriptie onderdeel wordt van het onderzoek dat het Montaigne Centrum uitoefent; de scriptie wordt gepubliceerd op de website van het Montaigne Centrum en een blog wordt aan het onderwerp gewijd. 

Scriptie indienen als Montaigne Scriptie

Docenten die vinden dat een scriptie van een student dit predikaat mag verwerven kunnen de scriptie indienen bij het Montaigne Centrum via montaignecentrum@uu.nl

Recente Montaigne Scripties: