Vragen over hybride onderwijs? Kom langs bij een inloopmoment

Wil je oefenen in een hybride ruimte en meer horen over de mogelijkheden? Ook in Blok 3 zijn er weer inloopmomenten georganiseerd waar je kunt langskomen! Docenten vinden hun weg al goed in de onderwijszalen, maar bij de een gaat dat makkelijker dan de ander. Omdat er nog veel vragen zijn over de opstelling voor hybride onderwijs, bieden we extra inloopmomenten aan.

Je kunt terecht bij deze inloopmomenten om uitleg te krijgen en direct zelf uit te proberen hoe het werkt. In de zaal is een collega aanwezig die technische uitleg kan geven over het gebruik van hybride zalen. Dus kom gerust langs om wat meer te oefenen en extra informatie in te winnen zodat je goed voorbereid en gerust voor je hybride klas staat!

Data en tijden

De inloopmomenten worden elke maandag en donderdag georganiseerd en zijn voor nu doorgepland tot 21 april:

  • Op het Utrecht Science Park: elke maandag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur in zaal 1.042 op Bolognalaan 101.
  • In de binnenstad: elke maandag en donderdag. De tijden en zalen verschillen per dag, dus kijk goed in de uitklap hieronder waar je moet zijn.

Meer informatie en ondersteuning

Wil je ook meer informatie over de didactische kant van het hybride onderwijs? Bijvoorbeeld over hoe je zowel de studenten op afstand als op locatie goed kunt betrekken en welke werkvormen je kunt gebruiken in hybride onderwijs? Neem dan contact op met teachingsupport@uu.nl. Zij kunnen je ondersteuning bieden bij je persoonlijke vragen en ook workshops op maat bieden.