Speel mee met de Learning Spaces Scenario Game op woensdag 29 november

Grijp je kans en speel mee met de Learning Spaces Scenario Game tijdens de SIG/Co-Creation Community Learning Spaces op 29 november (12.00 – 13.30 uur)!

Docenten geven vaak aan behoefte te hebben aan onderlinge uitwisseling over activerende werkvormen en hoe deze toe te passen in de fysieke ruimte. Deze zomer is binnen FLS de Learning Spaces Scenario Game ontwikkeld die kan helpen bij het inzicht geven in en uitwisselen hiervan.

Tijdens de volgende SIG-bijeenkomst gaan we met dit spel aan de slag en op zoek naar de synergie tussen het onderwijsontwerp en de leeromgeving. Uitgaande van leerscenario’s of activerende werkvormen kies je in groepjes stap voor stap welke didactische principes je wilt stimuleren en wat dat betekent voor het ontwerp van de leeromgeving. Het spel laat je ervaren wat het effect is op gedrag als didactische principes leidend worden bij het ontwerpen van leeromgevingen.

Speel je mee? Noteer 29 november 12.00-13.30 uur in je agenda en geef je op via fls@uu.nl. In verband met de lunch horen we graag of je dieetwensen hebt! De bijeenkomst vindt plaats op de Bolognalaan 101 in ruimte 1.128.

Meld je aan