Prof. Clevers wordt keynote-spreker op de conferentie "3Rs en NAMs: all-inclusive?"

 

Het 3Rs Centre Utrecht is verheugd te kunnen aankondigen dat professor Hans Clevers op 19 juni 2024 de 3Rs en NAMs conferentie zal aftrappen met een keynote-presentatie, waarin hij zijn ideeën over de transitie naar proefdiervrij biomedisch onderzoek zal delen. Directeur Jeffrey Bajramovic van het 3Rs Centre Utrecht is enthousiast over de aanwezigheid van Hans Clevers op de conferentie. "Met een vooraanstaande achtergrond als stamcelonderzoeker en pionier op het gebied van organoïds heeft hij het vakgebied echt een stap verder geholpen”, aldus Bajramovic. 

Vanuit zijn huidige positie als Hoofd van Pharma Research and Early Development aan het Roche Institute of Molecular Biology voegt Prof. Clevers een waardevol internationaal en zakelijk perspectief toe aan de conferentie “3Rs and NAMs: all-inclusive?". 

De conferentie "3Rs en NAMs: all-inclusive?" vindt plaats in de Jaarbeurs Media Plaza in Utrecht op 19 juni 2024. Het 3Rs Centre Utrecht en het programma Transitie Proefdiervrije Innovatie (TPI) organiseren de conferentie samen met TPI-Utrecht en het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid (NCad). Het conferentieprogramma wordt binnenkort geüpload op onze website. Verzeker jezelf alvast van deelname via dit inschrijfformulier. Deelname kan ook online!