Nieuw docentontwikkelaanbod vanaf september

Met het einde van het huidige academisch jaar in zicht, blikken we alvast vooruit op de ontwikkelmogelijkheden in het nieuwe jaar. Ook dan organiseert het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) gedurende het hele jaar interessante workshops en webinars (W&W).

De planning voor het gehele jaar 2023-2024 is bijna rond, maar voor nu kun je je alvast aanmelden voor een sessie in september. Kom bijvoorbeeld naar de sessie over activerende werkvormen, waar je leert welke werkvormen actief leren van studenten bevorderen, en wanneer en in welke onderwijsruimte die het beste passen.

Daarnaast kun je aan de workshop Doeltreffend Digitaal Toetsen deelnemen, waar je aan de slag gaat met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen, of meedoen aan de sessie gericht op motivatie, waarin inzichten rondom motivatie vanuit het perspectief van de zelfdeterminatietheorie besproken zullen worden.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina van het W&W-aanbod, waar voor nu de sessies die plaatsvinden in september al te vinden zijn. De rest van het aanbod zal snel volgen.

Overzicht Workshops en Webinars (W&W)
Direct aanmelden