Meld je aan voor de workshop ‘ Onderwijskundige concepten en kwaliteitszorgvoor OvP

Professionals leren anders dan achttienjarigen die zojuist de middelbare school hebben verlaten. In deze workshop staan we stil bij een aantal onderwijsconcepten voor professionals. Ook besteden we aandacht aan kwaliteitszorg. Wat werkt en waarop moet je bedacht zijn als je programma’s ontwerpt voor professionals? De antwoorden op deze én meer vragen komen aan bod in de workshop Onderwijskundige concepten en kwaliteitszorg

Over de workshop

De workshop vindt online plaats in een losse en interactieve setting en wordt begeleid door Paul Adriaanse, directeur Onderwijs voor Professionals (binnenstad) en Michelle Veugelers, opleidingskundige. Gasten uit het werkveld zijn Wieger Bakker (dean lifelong learning), Marjolein Verhallen (programmaleider en senior adviseur USBO advies) en Hanne ten Berge (senior onderwijskundig adviseur). In de workshop is volop ruimte voor vragen en het delen van ervaringen met vakgenoten. Je vergroot je kennis én je netwerk binnen de UU.  

We willen de workshop goed laten aansluiten bij wat jij nodig hebt. Heb je nu al een vraag die je graag wilt terugzien in de workshop? Laat het ons weten

Waar en wanneer

9 september, van 13.30 tot 14.30 uur online via TEAMS. 

Voor wie

De workshop is bestemd voor collega's die meer willen weten van de onderwijskundige concepten en kwaliteitszorg rondom OvP-programma's, zowel uitvoerend als meer beleidsmatig. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Sta je als docent binnenkort voor het eerst oog in oog met professionals uit het werkveld? Of ben je wellicht al doorgewinterd als het gaat om het geven of ontwikkelen van dit onderwijs? In beide gevallen is deze workshop interessant.

De voertaal is Nederlands.

Inschrijven

Wil je meedoen? Meld je hier aan. Is de workshop interessant voor een collega? Stuur de uitnodiging gerust door!  

Over de workshopreeks OvP behind the scenes

De workshop ‘Financiën voor OvP’ maakt deel uit van de workshopreeks ‘OvP behind the scenes’. Deze workshops zijn gericht op UU-professionals die zich bezighouden met het ontwikkelen en organiseren van Onderwijs voor Professionals. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing, financiën, facilitaire en administratieve processen en onderwijskundige concepten. De workshopreeks wordt georganiseerd in opdracht van het programma Onderwijs voor ProfessionalsBekijk alle workshops.