Premasterprogramma (Prep Course)

Heb je een bachelor diploma Diergeneeskunde (of 180 EC) van een opleiding geaccrediteerd door EAEVE of AVMA en ben je geen dierenarts? Dan is het masterprogramma Diergeneeskunde bij de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht wellicht iets voor jou.

Prep Course Master Veterinary Medicine

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de master Diergeneeskunde is deelname aan de Prep Course Master Veterinary Medicine een vereiste. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Utrecht Summer School. Ben je nieuwsgierig naar deze cursus? Bezoek de website: Prep Course Master Veterinary Medicine.

Algemene taaleisen / Language requirements

Let op, vóór aanvang van de Prep Course Master Veterinary Medicine moet voldaan zijn aan de taaleisen voor Nederlands en Engels. Dit betekent dat het complete NT2 B2 taalexamen behaald moet zijn, net als een van certificaten voor de Engelse taal

Please note that the language requirements for Dutch and English have to be met before the start of the Prep Course Master Veterinary Medicine. This means that you need to have passed the exam NT2 B2 and have received the certificate, as well as one of the certificates for the English language.  

Contact

Heb je interesse om deel te nemen aan de Prep Course en heb je vragen? Neem dan contact op met de faculteit Diergeneeskunde voor meer informatie en de mogelijkheden: masteradmissions.vet@uu.nl.