Maak kennis met de master

Wil je graag meer te weten komen over de Master Diergeneeskunde? Op deze pagina vind je meer informatie over onze Master’s Open Days, profielen van docenten en ervaringen van studenten en alumni. 

Master’s Open Day

Twee keer per jaar organiseren we een Master’s Open Day waar je het programma beter kunt leren kennen. Je kunt hier een (online) voorlichtingsronde volgen, praten met studenten, studieadviseur en international officer en de faculteit leren kennen middels een campustour.  

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials

De Master Diergeneeskunde start vanaf september 2022 met een vernieuwd curriculum. Dit betekent dat er nog geen afgestudeerden zijn om hun verhaal aan je te vertellen. Wel is de Master tot stand gekomen door intensief overleg met professionals, alumni, docenten, studenten, het werkveld en het onderzoek.

Ik denk dat studenten méér en ook éérder in de praktijk aan de slag moeten. Dan kan je je eerder focussen op praktische handelingen onder de knie krijgen, en daarna focussen op andere dingen die in de praktijk lastig blijken.

Student-lid van Commissie Masterherziening Robert Hendrickx met hond
Robert Hendrickx
Student-lid van de Commissie Masterherziening

Vetscience