Master's Open Day

motionmailapp.com

...tot de volgende Master's Open Day!

Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een masterprogramma bij jou past? Bezoek dan onze Master’s Open Day op woensdag 12 oktober! De aanmeldingen openen ongeveer drie weken van te voren. Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Online voorlichtingspresentaties van masterprogramma's (webinars en video's).
  • Chatten met studenten, docenten en studieadviseurs: stel al je vragen over de masterprogramma's van jouw interesse, je masterkeuze en het Utrechtse studentenleven in de live chat van een presentatie.

HOE WERKT HET?

De Master's Open Day vindt plaats in de vorm van een online event met webinars (online presentaties) die wij naar deelnemers streamen. Je bent tijdens de webinars zelf niet te zien of te horen. Omdat we graag interactie met je willen, is er bij de meeste presentaties een chatfunctie waarmee je vragen kunt stellen.

TOEGANG

Bewaar de inloggegevens na je aanmelding goed. Deze heb je nodig om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke omgeving. Hierop vind je alle informatie van de masterprogramma's waarvoor je je hebt aangemeld en toegang tot je aangemelde sessies. Ook kun je de universitaire campus en de stad bekijken voor een introductie van het Utrechtse studentenleven.

Waarom Utrecht?

Kies je voor een master aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit met veel mogelijkheden en een grote diversiteit. Er zijn meer redenen om te kiezen voor een studie in Utrecht:

  • Grootste studiesucces binnen Nederland  
  • Multidisciplinair, interactief onderwijs
  • Hoge notering in (inter)nationale rankings

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de komende Master's Online Open Day of andere voorlichtingsactiviteiten, neem dan contact op met Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Telefonisch: (030) 253 2670 - werkdagen van 11.00 tot 12.00 uur

WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)  - werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct