4 oktober 2017: Master’s Open Day

Kom naar de Master’s Open Day op woensdag 4 oktober en maak kennis met de masteropleidingen van de Universiteit Utrecht.

Wat en wanneer

Op de Master’s Open Day worden bijna alle masteropleidingen van de Universiteit Utrecht gepresenteerd. Er is gelegenheid om te praten met docenten, studenten, alumni en studieadviseurs.

Volg ons Facebook Event voor de laatste tips en updates.

Waarom Utrecht?

Kies je voor één van de 150 masters van de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit met veel mogelijkheden en een grote diversiteit. Bekijk alle masterprogramma’s

*Tekst loopt door onder foto*

“Making a connection between people, that’s what I love about my studies.”

Mia Wessels, vijfdejaars student Geneeskunde. Lees meer over haar ervaringen (EN)

Verblijf in Utrecht met korting

Bij Stayokay Utrecht Centrum krijg je 15% korting op je verblijf met de code MASTERUU. De korting is geldig tussen maandag 2 oktober en vrijdag 6 oktober, alleen bij nieuwe, niet bestaande online boekingen op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de komende Master's Open Day of andere voorlichtingsactiviteiten, neem dan contact op met Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 ( ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)  (ma t/m vrij 9.00u -17.00u) Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct
Bezoekadres: UU for U Student Services, Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park/ De Uithof), 3584 CS Utrecht (ma t/m vrij 10.00u -16.00u)

Volgende Mastervoorlichting

  • 9 februari 2018