Wat en wanneer

De eerstvolgende Master's Open Day is op woensdag 3 oktober 2018. Tijdens deze dag geven vrijwel alle masterprogramma's van de universiteit voorlichting. Bovendien krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten, alumni en studieadviseurs te spreken en om hen je vragen voor te leggen. Ook kun je tijdens deze open dag terecht op de informatiemarkt met vragen over toelating, inschrijving, studiefinanciering en wonen in Utrecht.

Waarom Utrecht?

Kies je voor een master aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit met veel mogelijkheden en een grote diversiteit. Er zijn meer redenen om te kiezen voor een studie in Utrecht:

• Grootste studiesucces binnen Nederland  
• Multidisciplinair, interactief onderwijs
• Hoge notering in (inter)nationale rankings

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de komende Master's Open Day of andere voorlichtingsactiviteiten, neem dan contact op met Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 ( ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)  (ma t/m vrij 9.00u -17.00u) Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct
Bezoekadres: UU for U Student Services, Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park), 3584 CS Utrecht (ma t/m vrij 10.00u -16.00u)