Master's Open Day

Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een masterprogramma bij jou past? Bezoek onze Master’s Open Day!

Vrijdag 14 februari 2020 (13:00 - 18:00 uur)

Waar?

De Master’s Open Day wordt georganiseerd op meerdere locaties in Utrecht: in de binnenstad, op de internationale campus en op Utrecht Science Park.  Houd ook rekening met een mogelijke reistijd tussen de voorlichtingen.

Wat kun je verwachten?

  • Voorlichtingen over vrijwel alle masterprogramma’s.
  • De mogelijkheid om te spreken met docenten, (oud-)studenten en studieadviseurs en hen al je vragen voor te leggen op de informatiemarkten.
  • Alles wat je wilt weten over zaken als toelating, inschrijving, studiefinanciering en wonen in Utrecht.

Waarom Utrecht?

Kies je voor een master aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit met veel mogelijkheden en een grote diversiteit. Er zijn meer redenen om te kiezen voor een studie in Utrecht:

  • Grootste studiesucces binnen Nederland  
  • Multidisciplinair, interactief onderwijs
  • Hoge notering in (inter)nationale rankings

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de komende Master's Open Day of andere voorlichtingsactiviteiten, neem dan contact op met Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 ( ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)  (ma t/m vrij 9.00u -17.00u) Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct
Bezoekadres: UU for U Student Services, Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park), 3584 CS Utrecht (ma t/m vrij 10.00u -16.00u)