UYA nominaties, selectie en reglementen

In 2016 en 2017 konden de decanen van de Universiteit Utrecht, de programmadirecteuren van de Strategische Onderzoeksthema's van de Universiteit Utrecht en de PhD-councils onderzoekers nomineren voor de Utrecht Young Academy. In 2018 vroegen wij geïnteresseerden om zichzelf te nomineren. Voor dit jaar is de selectieprocedure inmiddels afgerond.

Registratieformulier.

In oktober 2019 begint een nieuwe nominatieronde. Informatie over deze nominatieprocedure wordt alvorens op deze pagina bekend gemaakt. Voorlopig zijn de volgende documenten beschikbaar: de nominatietoelichting (pdf; Engels) en het selectieregelement (pdf; Engels).

Voor meer informatie, neem contact op met uya@uu.nl.

Reglementen

Het bestuursreglement en het huishoudelijk reglement van de Utrecht Young Academy worden hieronder aangeboden. Deze zijn uitsluitend in het Engels beschikbaar.

De UYA biedt een unieke kans om betekenisvolle banden te scheppen met wetenschappers van buiten mijn eigen vakgebied.
Dr. Brianne McGonigle Leyh, lid van de Utrecht Young Academy.
Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie