Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van onze studenten en wat onze studievereniging Perikles voor jou kan doen. 

Kom naar de Master's Open Day!

Tijdens een Master's Open Day geven vrijwel alle masterprogramma’s van de universiteit voorlichting. Ook Sportbeleid en sportmanagement. Naast veel informatie krijg je de kans om met docenten, studenten, alumni en studieadviseurs te spreken en om al je vragen te stellen.

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Aanrader voor iedereen die wil werken in de sport

Studievereniging

Perikles is de studievereniging van de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht. Wij staan dicht bij de studenten en kunnen de schakel vormen tussen een organisatie en de student. Perikles biedt verschillende mogelijkheden tot samenwerken aan, van een inhousedag tot een workshop en van een direct mailing tot een bedrijvendiner. Op deze pagina kan je meer lezen over Perikles.