In navolging van de Rijksoverheid neemt de Universiteit Utrecht maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We doen hierbij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het onderwijs waar mogelijk fysiek en waar nodig online kan worden aangeboden, onze medewerkers optimaal op locatie of vanuit huis kunnen werken en cruciale processen goed blijven lopen.

Mag ik naar de universiteit?

Coronacheck september 2021

Doe altijd de coronacheck voor je naar de universiteit gaat. Beantwoord de vragen in de checklist, om te zien of je naar de universiteit mag komen. Blijf thuis als de check dat aangeeft, zo houd je je medestudenten en medewerkers gezond en de universiteit geopend.

Ga naar de coronacheck

Ontmoeting op locatie

Stap voor stap kunnen we elkaar weer ontmoeten op locatie. Tijdens een college of andere studieactiviteit, op kantoor of in een lab. In deze videoserie vertellen studenten en medewerkers wat dit voor hen betekent.

Bekijk de zevende en tevens laatste video uit de serie: Kaz kan weer met zijn band spelen. Wil jij ook deelnemen aan activiteiten op locatie? Kijk waar en wanneer je welkom bent op de UU.

Je kunt ook weer sporten bij Olympos of een bezoek brengen aan de Botanische Tuinen.