Bachelor Open Dag

Kom kennismaken met Psychologie

Tijdens de Open dagen van de Universiteit Utrecht in maart en november kun je uitgebreid kennismaken met de bachelor Psychologie. Het Educatorium in Utrecht Science Park is de locatie van de Open dagen voor Psychologie. Veel van de colleges van de opleiding Psychologie vinden hier ook plaats. Je neemt dus gelijk een kijkje in je toekomstige studie-omgeving.

Presentaties en Q&A rondes

Het programma biedt verschillende presentatierondes waarbij je uitleg krijgt over het studieprogramma en studenten vertellen over hun ervaringen. Ook kun je deelnemen aan Q&A rondes. Hierin kun je al je vragen over Psychologie studeren rechtstreeks aan studenten stellen.

Informatiemarkt

Daarnaast kun je ook op de informatiemarkt terecht met je vragen. Er zijn docenten en studenten van de opleiding aanwezig die je graag te woord staan. Ook kun je studieboeken, lesmateriaal etc. inzien.

De volgende Bachelor Open Dagen van de Universiteit Utrecht vinden plaats op 15 en 16 november 2019.

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat Psychologie studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Kom dan een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.