Meeloopdagen

Meelopen bij Psychologie

Wil je weten of de opleiding Psychologie in Utrecht iets voor jou is? Ben je benieuwd naar het campusleven? Kom dan een keer een dag meelopen.

Georganiseerd door studenten

De meeloopdag wordt geheel onafhankelijk georganiseerd door studenten van studievereniging Alcmaeon. Zij weten precies hoe het is om in Utrecht opgeleid te worden tot psycholoog en kunnen je alles vertellen over de opleiding en dingen die daarmee samenhangen. We vragen voor deelname aan deze dag een kleine bijdrage van drie euro. Hiervoor krijg je een college, een werkgroep, een rondleiding door de universiteit, een heerlijke lunch en een afsluitende borrel.

Voor wie?

Voor scholieren in 4, 5 en 6 vwo die serieus overwegen om Psychologie te gaan studeren in Utrecht. Let op: een meeloopdag is bedoeld ter oriëntatie. 

Wanneer?

Elk jaar organiseert Alcmaeon acht meeloopdagen in de periode december tot en met april.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe data bekend zijn? Laat dan je gegevens achter.

Meer informatie

Voor vragen kun je altijd mailen naar meeloopdagcommissie@alcmaeon.nl

 

Scholierendag

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Psychologie en Algemene sociale wetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen Psychologie en Sociologie? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de faculteitsvereniging SGS en kost €3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

Ieder jaar in maart en december.