Feest

Op 24 juni 2022 zijn medewerkers, studenten en alumni welkom op het Diergeneeskunde Zomerfestival, bij Down Under aan de Laagravense Plas in Nieuwegein. Een zomers feest met hapjes, drankjes, muziek én een voorprogramma met avontuur op en bij het water. Tijdens het festival presenteren we het jubileumboek 200 jaar Diergeneeskunde.

Voorprogramma: Expeditie Down Under
Waterskiën, suppen, bodyboarden, volleybal of andere spellen op het strand: het kan allemaal tijdens Expeditie Down Under, het voorprogramma van het Zomerfestival, van 16:30 - 18:00. Let op: plaatsen zijn beperkt, dus geef je snel op voor jouw favoriete activiteit.

Foodfestival
Vanaf 18:30 uur start het foodfestival op het terras aan het water en binnen. Bij vrolijke, felgekleurde foodtrucks haal je een lekker drankje of een heerlijk hapje: paella, frietjes, poké bowls, ijsjes en nog veel meer. Het moment vastleggen? Dat kan in de Veterinaire Photobooth.

Feest
Later op de avond zorgt de DJ dat de voetjes van de vloer gaan. Even bijkomen of tijd voor een goed gesprek? Dat kan ook natuurlijk; er zijn genoeg zitjes binnen en buiten. Rond middernacht sluiten we het feest af.

Aanmelden en praktische informatie
Toegang is kosteloos, maar aanmelden is wel nodig. Plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan! De activiteiten, hapjes en het eerste drankje zijn voor rekening van de faculteit, daarna kun je met muntjes betalen. De locatie is goed te bereiken via OV en parkeren is gratis.

Aanmelden kan binnenkort