Door in het onderwijs samen met maatschappelijke organisaties en bedrijven te werken aan oplossingen van complexe vraagstukken, voegt de Universiteit Utrecht waarde toe aan de maatschappij. U-Collaborate in Education verbindt de interne onderwijsorganisatie en externe partners, die samen onderwijs willen vormgeven en maakt bestaande activiteiten en initiatieven zichtbaar.

Uitgelicht: Hoe ga jij als ondernemer om met duurzaamheid?

De missie van de Universiteit Utrecht is om samen de wereld positief te veranderen. Dit gebeurt door met diverse stakeholders te werken aan maatschappelijke thema’s en een betere wereld. Duurzaamheid is een groot thema. In onderstaand interview in OnderNamen wordt hierover gesproken met Marjanneke Vijge, universitair hoofddocent bij het Copernicus Instituut en academisch directeur CHARM-EU. Meer weten over duurzaamheid bij de Universiteit Utrecht? Lees op deze webpagina verder.

Interview in OnderNamen

Contact

Heb je een vraag, een mogelijke opdracht, of wil je meer weten? Stuur een bericht naar uce@uu.nl en je ontvangt dezelfde werkdag nog een reactie.